Al poble, hi ha altres festes majors. 

La festa major de Grevalosa, on se celebra a l’església de Santa Cecília per Sant Marc que com ja hem explicat anteriorment, es dona el panet i hi van a ballar i cantar les Caramelles.

Seguidament, la festa del Clot del Grau que se celebra el diumenge més a prop de Sant Jaume i es fa missa i a continuació una mica de vermut per a tothom. Es fa just a l’església de Sant Jaume del Clot del Grau.

Finalment, la festa del barri de Fontanelles, que se celebra a l’església de Sant Vicenç de Fontanelles, on veïns i coneguts fan missa allà i després vermut i un dinar popular. Aquesta es realitza el diumenge més a prop de Sant Vicenç, el dia 22 de gener.

Altres celebracions al poble

A part de les festes majors i la famosa Fira de la Mongeta, al poble s’hi celebren altres actes com la Castanyada que es fa un sopar i després concert, Carnestoltes, excursions a Montserrat a peu, se celebren dates importants com per exemple; quan les Caramelles van fer 40 que es va dedicar tot un cap de setmana complint diferents activitats amb relació a això… Entre altres celebracions per molt que no siguin tan rellevants també les celebrem!