Aquest petit nucli també en té dues de festes majors.

En primer lloc, la de maig, celebrant així, la festa major de primavera. En aquesta, el primer cap de setmana se solen fer activitats diverses, però normalment es fa alguna caminada, xerrada, projecció de vídeos… sobre coses característiques del poble de Castellfollit del Boix com poden ser les Caramelles, com va néixer el poble de Maians… Tant el matí de diumenge com a la tarda es duen a terme alguna activitat en relació amb això. 

El cap de setmana següent, el dissabte se sol jugar un partit de futbol on tothom que vulgui hi pot participar, i un cop acabada l’activitat, berenar per a tots. A la mateixa nit, es fa un sopar popular on es finalitza un bon grup musical i ball. L’endemà, en canvi, es comença amb la Fira d’emprenedors; és una fira organitzada per la Cooperativa ReciGrup de l’Escola de Maians on tots els nens de l’escola, juntament amb les professores, posen moltes ganes i són ells qui organitzen tota la fira on, a part de la seva paradeta de productes reciclables, també hi podem trobar paradetes de diferents productes artesanals. 

Cap al migdia, es fa la famosa missa de festa major i a la tarda es fan activitats tant pels grans per també enfocada a la quitxalla.

La de novembre, per Sant Andreu, es fa l’altra festa major, on es duen a terme activitats també, de tota mena, adreçades a tots els públics.

Es comença el primer cap de setmana de la festa de bon matí, amb una caminada popular a alguna localitat, majoritàriament, del poble com pot ser anar a visitar l’anomenat Maians Vell. El diumenge, es fa algun taller o activitat diversa al centre a la mateixa tarda.

El següent cap de setmana, es fan sortides amb bicicleta, algun teatre, cinema…, Seguidament d’un sopar popular i acabant amb un bingo o activitat solidària per ajudar i col·laborar amb els diners recaptats a la Marató de TV3.

Finalment, diumenge, es fa missa de nou, acompanyada de la Coral Flor de Boix normalment, i es fa un Campionat d’Escacs. A la tarda, es fa teatre.